__________

H
uisregels

__________

A
lgemene leveringsvoorwaardenP
rijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten.

M
eerwerk schilderen & verhogen commodes

In sommige gevallen is het mogelijk de vintage commodes te verhogen d.m.v. andere poten/onderstel of het maken van een verhoging-bak op de commode. De prijs van de eerste optie is 50/ 75 euro, het ligt een beetje aan het model. Voor de tweede mogelijkheid rekenen we een tarief van 75 euro, beide uiteraard geschilderd in de (grondverf) kleur van de commode. Vraag even naar de mogelijkheden, het is namelijk niet bij alle commodes mogelijk. Tegen een meerprijs kunnen de meubels door ons vakkundig worden geschilderd in iedere gewenste kleur. Hier gelden de volgende tarieven, uitgaande van één kleur, inclusief arbeid:

V
erzendkosten

Al het kleingoed wordt door ons via PostNL verzonden volgens haar voorwaarden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.postnl.nl.
Tarieven voor verzending & verpakking binnenland:

Bezige Bebie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending, dus verzenden is op eigen risico. Uiteraard wordt het pakket zorgvuldig verpakt. Verzekerd verzenden is tegen meerprijs mogelijk. Over het ophalen van de sloophouten meubels: na het `afhaal`bericht, graag z.s.m. ophalen i.v.m. onze geringe opslagruimte !

B
estellen

Bestellen kan per e-mail of telefonisch. U ontvangt dan een orderbevestiging per e-mail met het door u te betalen bedrag onder vermelding van de door u opgegeven bestelcode(s). Ook staat hier het bankrekeningnummer vermeld waar het bedrag binnen 5 dagen op dient te staan. Nadat het bedrag bij ons binnen is, kan de order niet meer geannuleerd worden. Bestellingen die niet binnen 5 dagen betaald zijn worden door ons geannuleerd.

B
etaling

Betaling vooraf op bankrekeningnummer NL58 RABO 0140 8461 15 t.n.v. Bezige Bebie te Langbroek.

L
evering en faktuur

De verzending van de door u bestelde artikelen vindt binnen 5 werkdagen plaats nadat de betaling binnen is (eventuele overmacht daargelaten). Mocht u prijsstellen op een faktuur hoor ik dat graag van u.

R
etourneren

Mocht het artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, kan het onbeschadigd en binnen 7 dagen, compleet en in de orginele staat en verpakking terug worden gestuurd. De verzendkosten zijn voor de koper. Dit alles na verafkondiging per e-mail!

Dit geldt niet voor bestelde speciaal op maat gemaakte meubels van sloophout ! Deze goederen zijn uitgesloten van de 7 dagen bedenktijd bij kopen op afstand ! Alsmede de in opdracht opgeknapte meubels !

G
ebruik en garantie

Bezige Bebie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukjes met de meubels en bedjes. Vroeger gebruikte men andere veiligheidseisen dan tegenwoordig. Het zijn en blijven tweedehands artikelen. Gebruik hiervan geschiedt op eigen risico. Hier en daar hebben ze de tands des tijds niet helemaal heel doorstaan, dus kunnen er deukjes of krasjes opzitten, m.a.w. gebruikerssporen. De opgeknapte meubels zijn zo netjes mogelijk gerestaureerd en geschilderd. Als een meubelstuk moet worden opgeknapt of een manco vertoont, zet ik dat erbij. Derhalve geef ik ook geen garantie op de meubels en andere tweedehands artikelen. Over het gebruik van de etagères: deze kunnen niet in de vaatwasser, je kunt ze afnemen met een nat doekje. Gelieve op te tillen aan de onderste schaal c.q. bord. Hiervoor geldt ook: het is vintage serviesgoed, ik heb het van te voren zorgvuldig gesorteerd, maar hier en daar kan een klein oneffenheidje voorkomen !

P
rivacyverklaring

Bezige Bebie ontvangt persoonsgegevens van u, uiteraard doordat u een bestelling doet via het bestelformulier van de webshop, via een mail, of via Marktplaats, een advertentiekanaal voor Bezige Bebie. Lees voor dit laatste de privacyverklaring van Marktplaats. Marktplaats werkt met tijdelijke afgeschermde emailadressen, u geeft zelf uw `normale` mailadres door als daar om gevraagd wordt door Bezige Bebie.

Ook voor het maken van een offerte of het versturen van informatie worden uw gegevens gebruikt, uitsluitend als u daar zelf het verzoek voor ingediend hebt. Dit betreft de volgende gegevens: - uw naam - uw adres - uw emailadres - uw telefoonnummer - voor zakelijke klanten: uw BTW nummer en KVK nummer.

Bezige Bebie gebruikt uw gegevens om uw bestelling te verwerken c.q. uit te voeren: het versturen per post of het maken van een afspraak voor het ophalen van het artikel in de winkel of werkplaats. Bezige Bebie verstuurt geen nieuwsbrieven of doet andere aanbiedingen per mail/post.

Bezige Bebie verstrekt uw gegevens niet aan derden, er is slechts een persoon verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens, de eigenaar R. Visee-Gerritsen. Niemand anders kan bij uw gegevens, de data wordt opgeslagen op de server van VDX, de webhost, dit gebeurt AVG proof.

Bezige Bebie bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om bovenstaande doelen te realiseren.

Bezige Bebie gaat heel secuur om met uw gegevens en neemt maatregelen om misbruik, onbevoegde ingang etc. aan te pakken. Als u van mening bent dat dit niet correct gebeurt, neem dan contact op per mail: renatavisee@bezigebebie.nl

U heeft ten alle tijden het recht uw gegevens te laten verwijderen of te corrigeren.

Deze verklaring kan worden gewijzigd indien dit nodig is. Deze wijziging kan ten alle tijden worden aangekondigd/ingezien.

Bezige Bebie

Vestigingsadres: Weidedreef 94, 3947 NW Langbroek

KvK: 30204955 te Utrecht

Telefoon: 0614641254

Email: renatavisee@bezigebebie.nl